Povestea noastră

Geniul nu se naște, ci devine … Geniul este exercițiu.

Ușa de intrare este primul element arhitectural întâlnit atunci când intri într-o locuință, este cartea de vizită a proprietarului, iar designul personalizat al acesteia reprezintă semnătura sa.

Ușile rezidențiale pe care le producem au la bază sisteme certificate de ani întregi de cercetare, testare și dezvoltare. Aceste sisteme s-au dovedit a fi foarte versatile și fiabile în timp, ele fiind concepute inițial pentru spații comerciale și industriale. De aici și până la transformarea lor într-o variantă cu izolare termică și fonică optimă, nu a fost decât un pas. Astfel, au fost produse unele dintre cele mai performante sisteme de uși de intrare, rezistente la trafic intens, cu un design minimalist și elegant, cu un excelent raport calitate-preț.

Suntem implicați 100% în ceea ce facem, producem uși cu pasiune, acordăm maximă atenție detaliilor și ne mândrim cu rezultatele noastre. Învățăm zilnic să ne îmbunătățim modul de lucru, conștienți că numai prin exercițiu și perseverență obținem calitate, caracteristică predominantă care este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă și răbdare.