Cum să crești valoarea locuinței tale

Investește în tâmplărie premium!

Valoarea unei construcții este mai mare dacă este optim izolată termic cu materiale premium, testate și certificate internațional. Alegerea unei tâmplării de calitate v-a determina ca temperatura din interior să fie constantă indiferent de anotimp, iar fluctuațiile de la (prea) cald la (prea) frig vor dispărea. Nu doar că vei trăi într-un mediu mai sănătos, dar vei încălzi mai puțin pentru a obține acea temperatură ideală pentru tine.

Alege o ușă de intrare de calitate!

O ușă rezidențială de calitate, cu un design îndrăzneț, este și va fi mereu o investiție inteligentă, pe care nu o veți regreta. Ușa de intrare este primul element arhitectural întâlnit atunci cand intri într-o locuință, este cartea ta de vizită, iar aspectul deosebit al acesteia cu siguranță v-a încânta vecinii și trecătorii. Gama de uși Porte Royale este cu siguranță alegerea perfectă din toate punctele de vedere.

Investițiile sustenabile sunt viitorul!

Ușa pricipală trebuie să fie o investiție serioasă, pe termen lung, ea este zilnic utilizată, deschisă și închisă în medie de 10 ori pe zi (Ușile Porte Royale au o garanție de 500.000 cicluri închidere/deschidere, utilizare normală, adică 136,9 ani). Și pentru că trăim într-o perioadă de progres tehnologic constant și de inovare fără sfârșit, trebuie să ne punem următoarea întrebăre: Cât de des suntem dispuși să înlocuim ușa de intrare?

Porte Royale – Alegerea perfectă!

Ușile rezidențiale pe care le producem au la bază sisteme certificate de ani întregi de cercetare, testare și dezvoltare. Aceste sisteme s-au dovedit a fi foarte versatile și fiabile în timp, ele fiind concepute inițial pentru spații comerciale și industriale. De aici și până la transformarea lor într-o variantă cu izolare termică și fonică optimă, nu a fost decât un pas. Astfel au fost produse unule dintre cele mai performante sisteme de uși de intrare, rezistente la trafic intens, cu un design minimalist și elegant, cu un excelent raport calitate-preț.

Porte Royale – Calitate premium!

Suntem implicați 100% în ceea ce facem, producem uși cu pasiune, acordăm maximă atenție detaliilor și ne mândrim cu rezultatele noastre. Învățăm zilnic să ne îmbunătățim modul de lucru, conștienți că, numai prin exercițiu și perseverență, obținem calitatea dorită.